Lucas Willian Cruzeiro Martins

Biografie

Lucas Willian Cruzeiro Martins is een 27-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Lucas Willian speelde was Hebar 1918 - Beroe op 2022-10-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Lucas Willian Cruzeiro Martins in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Lucas Willian Cruzeiro Martins in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Lucas Willian Cruzeiro Martins in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Lucas Willian Cruzeiro Martins een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Lucas Willian Cruzeiro Martins een assist heeft gegeven in de match.

Stats Lucas Willian Cruzeiro Martins

Bekijk de matchen en statistieken van Lucas Willian Cruzeiro Martins. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Lucas Willian Cruzeiro Martins hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Lucas Willian

Achternaam

Cruzeiro Martins

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1995-05-12

Geboorteland

Brazilië

Nationaliteit

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Lucas Willian Cruzeiro Martins mee voetbalt bij Beroe, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook