Lucas Villela Rezende

Biografie

Lucas Villela Rezende is een 30-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Lucas speelde was Pyunik Yerevan - Bodo/Glimt op 2023-08-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Lucas Villela Rezende in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Lucas Villela Rezende in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Lucas Villela Rezende in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Lucas Villela Rezende een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Lucas Villela Rezende een assist heeft gegeven in de match.

Stats Lucas Villela Rezende

Bekijk de matchen en statistieken van Lucas Villela Rezende. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Lucas Villela Rezende hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Lucas

Achternaam

Villela Rezende

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1994-03-24

Geboorteland

Brazilië

Afkomst

Brazilië

Lengte

171 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Lucas Villela Rezende mee voetbalt bij Pyunik Yerevan, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook