Lucas Ramon Batista Silva

Biografie

Lucas Ramon Batista Silva is een 30-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Lucas Ramon speelde was Vila Nova - Mirassol op 2024-06-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Lucas Ramon Batista Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Lucas Ramon Batista Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Lucas Ramon Batista Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Lucas Ramon Batista Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Lucas Ramon Batista Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Lucas Ramon Batista Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Lucas Ramon Batista Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Lucas Ramon Batista Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Lucas Ramon

Achternaam

Batista Silva

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1994-03-07

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Montes Claros

Afkomst

Brazilië

Lengte

178 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Lucas Ramon Batista Silva mee voetbalt bij Mirassol, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook