Lucas Gastón Robertone

Biografie

Lucas Gastón Robertone is een 26-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Lucas Gastón speelde was Almeria - Atletico Madrid op 2024-02-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Lucas Gastón Robertone in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Lucas Gastón Robertone in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Lucas Gastón Robertone in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Lucas Gastón Robertone een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Lucas Gastón Robertone een assist heeft gegeven in de match.

Stats Lucas Gastón Robertone

Bekijk de matchen en statistieken van Lucas Gastón Robertone. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Lucas Gastón Robertone hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Lucas Gastón

Achternaam

Robertone

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-03-18

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Concordia

Afkomst

Argentinië

Lengte

173 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Lucas Gastón Robertone mee voetbalt bij Almeria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook