Lucas Federico Trejo

Biografie

Lucas Federico Trejo is een 35-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Lucas Federico speelde was Cesar Vallejo - Deportivo Municipal op 2022-10-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Lucas Federico Trejo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Lucas Federico Trejo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Lucas Federico Trejo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Lucas Federico Trejo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Lucas Federico Trejo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Lucas Federico Trejo

Bekijk de matchen en statistieken van Lucas Federico Trejo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Lucas Federico Trejo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Lucas Federico

Achternaam

Trejo

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1987-12-29

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Córdoba

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

183 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Lucas Federico Trejo mee voetbalt bij Deportivo Municipal, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook