Lucas Emanuel Gómez Benites

Biografie

Lucas Emanuel Gómez Benites is een 35-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Lucas Emanuel speelde was Deportivo Tachira FC - Deportivo Lara op 2021-11-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Lucas Emanuel Gómez Benites in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Lucas Emanuel Gómez Benites in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Lucas Emanuel Gómez Benites in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Lucas Emanuel Gómez Benites een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Lucas Emanuel Gómez Benites een assist heeft gegeven in de match.

Stats Lucas Emanuel Gómez Benites

Bekijk de matchen en statistieken van Lucas Emanuel Gómez Benites. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Lucas Emanuel Gómez Benites hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Lucas Emanuel

Achternaam

Gómez Benites

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1987-10-06

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Mendoza

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

182 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Lucas Emanuel Gómez Benites mee voetbalt bij Deportivo Tachira FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook