Lucas da Cruz Oliveira

Biografie

Lucas da Cruz Oliveira is een 28-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Lucas speelde was Tenerife - Valladolid op 2024-06-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Lucas da Cruz Oliveira in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Lucas da Cruz Oliveira in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Lucas da Cruz Oliveira in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Lucas da Cruz Oliveira een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Lucas da Cruz Oliveira een assist heeft gegeven in de match.

Stats Lucas da Cruz Oliveira

Bekijk de matchen en statistieken van Lucas da Cruz Oliveira. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Lucas da Cruz Oliveira hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Lucas

Achternaam

da Cruz Oliveira

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1996-02-02

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Rio de Janeiro

Afkomst

Brazilië

Lengte

187 cm

Gewicht

82 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Lucas da Cruz Oliveira mee voetbalt bij Cruzeiro, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook