Lucas Ángel Esquivel

Biografie

Lucas Ángel Esquivel is een 22-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Lucas Ángel speelde was Atletico Paranaense - Danubio op 2024-05-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Lucas Ángel Esquivel in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Lucas Ángel Esquivel in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Lucas Ángel Esquivel in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Lucas Ángel Esquivel een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Lucas Ángel Esquivel een assist heeft gegeven in de match.

Stats Lucas Ángel Esquivel

Bekijk de matchen en statistieken van Lucas Ángel Esquivel. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Lucas Ángel Esquivel hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Lucas Ángel

Achternaam

Esquivel

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2001-10-14

Geboorteland

Argentinië

Afkomst

Argentinië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Lucas Ángel Esquivel mee voetbalt bij Atletico Paranaense, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook