Lucas Alfonso Orbán Alegre

Biografie

Lucas Alfonso Orbán Alegre is een 33-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Lucas Alfonso speelde was Talleres Cordoba - Racing Club op 2022-08-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Lucas Alfonso Orbán Alegre in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Lucas Alfonso Orbán Alegre in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Lucas Alfonso Orbán Alegre in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Lucas Alfonso Orbán Alegre een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Lucas Alfonso Orbán Alegre een assist heeft gegeven in de match.

Stats Lucas Alfonso Orbán Alegre

Bekijk de matchen en statistieken van Lucas Alfonso Orbán Alegre. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Lucas Alfonso Orbán Alegre hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Lucas Alfonso

Achternaam

Orbán Alegre

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1989-02-03

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Buenos Aires

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

184 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Lucas Alfonso Orbán Alegre mee voetbalt bij Racing Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook