Luan Patrick Wiedthauper

Biografie

Luan Patrick Wiedthauper is een 21-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Luan Patrick speelde was Bahia - Bragantino op 2023-08-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Luan Patrick Wiedthauper in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Luan Patrick Wiedthauper in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Luan Patrick Wiedthauper in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Luan Patrick Wiedthauper een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Luan Patrick Wiedthauper een assist heeft gegeven in de match.

Stats Luan Patrick Wiedthauper

Bekijk de matchen en statistieken van Luan Patrick Wiedthauper. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Luan Patrick Wiedthauper hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Luan Patrick

Achternaam

Wiedthauper

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2002-01-20

Geboorteland

Brazilië

Afkomst

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Luan Patrick Wiedthauper mee voetbalt bij Bragantino, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook