Luan Ferreira dos Santos

Biografie

Luan Ferreira dos Santos is een 28-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Luan speelde was Oeste - Sampaio Correa op 2020-10-31.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Luan Ferreira dos Santos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Luan Ferreira dos Santos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Luan Ferreira dos Santos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Luan Ferreira dos Santos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Luan Ferreira dos Santos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Luan Ferreira dos Santos

Bekijk de matchen en statistieken van Luan Ferreira dos Santos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Luan Ferreira dos Santos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Luan

Achternaam

Ferreira dos Santos

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1996-01-23

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Fortaleza

Afkomst

Brazilië

Lengte

177 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Luan Ferreira dos Santos mee voetbalt bij Suwon City FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook