Loide António Augusto

Biografie

Loide António Augusto is een 24-jarige voetballer uit Angola die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Loide speelde was Samsunspor - Alanyaspor op 2024-05-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Loide António Augusto in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Loide António Augusto in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Loide António Augusto in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Loide António Augusto een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Loide António Augusto een assist heeft gegeven in de match.

Stats Loide António Augusto

Bekijk de matchen en statistieken van Loide António Augusto. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Loide António Augusto hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Loide

Achternaam

António Augusto

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

2000-02-26

Geboorteland

Angola

Geboorteplaats

Luanda

Afkomst

Angola

Lengte

180 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Loide António Augusto mee voetbalt bij Angola, Alanyaspor, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook