Loïc Badiashile Mukinayi

Biografie

Loïc Badiashile Mukinayi is een 26-jarige voetballer uit Frankrijk die meestal als doelman speelt. De laatste match die Loïc speelde was Burgos - Mallorca op 2024-01-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Loïc Badiashile Mukinayi in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Loïc Badiashile Mukinayi in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Loïc Badiashile Mukinayi in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Loïc Badiashile Mukinayi een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Loïc Badiashile Mukinayi een assist heeft gegeven in de match.

Stats Loïc Badiashile Mukinayi

Bekijk de matchen en statistieken van Loïc Badiashile Mukinayi. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Loïc Badiashile Mukinayi hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Loïc

Achternaam

Badiashile Mukinayi

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1998-02-05

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Limoges

Afkomst

Frankrijk

Lengte

186 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Loïc Badiashile Mukinayi mee voetbalt bij Burgos, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook