Leonel Ariel Miranda

Biografie

Leonel Ariel Miranda is een 28-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Leonel Ariel speelde was Racing Club - Union Santa Fe op 2022-09-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Leonel Ariel Miranda in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Leonel Ariel Miranda in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Leonel Ariel Miranda in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Leonel Ariel Miranda een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Leonel Ariel Miranda een assist heeft gegeven in de match.

Stats Leonel Ariel Miranda

Bekijk de matchen en statistieken van Leonel Ariel Miranda. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Leonel Ariel Miranda hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Leonel Ariel

Achternaam

Miranda

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-01-07

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Avellaneda

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

173 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Leonel Ariel Miranda mee voetbalt bij Racing Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook