Leonardo Miramar Rocha

Biografie

Leonardo Miramar Rocha is een 25-jarige voetballer uit Portugal die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Leonardo speelde was Radomiak Radom - Legia Warszawa op 2023-03-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Leonardo Miramar Rocha in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Leonardo Miramar Rocha in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Leonardo Miramar Rocha in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Leonardo Miramar Rocha een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Leonardo Miramar Rocha een assist heeft gegeven in de match.

Stats Leonardo Miramar Rocha

Bekijk de matchen en statistieken van Leonardo Miramar Rocha. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Leonardo Miramar Rocha hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Leonardo

Achternaam

Miramar Rocha

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-05-23

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Almada

Nationaliteit

Portugal

Lengte

200 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Leonardo Miramar Rocha mee voetbalt bij KAS Eupen, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook