Leonardo Julián Balerdi Rossa

Biografie

Leonardo Julián Balerdi Rossa is een 23-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Leonardo Julián speelde was Marseille - Rennes op 2022-09-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Leonardo Julián Balerdi Rossa in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Leonardo Julián Balerdi Rossa in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Leonardo Julián Balerdi Rossa in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Leonardo Julián Balerdi Rossa een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Leonardo Julián Balerdi Rossa een assist heeft gegeven in de match.

Stats Leonardo Julián Balerdi Rossa

Bekijk de matchen en statistieken van Leonardo Julián Balerdi Rossa. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Leonardo Julián Balerdi Rossa hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Leonardo Julián

Achternaam

Balerdi Rossa

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1999-01-26

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Villa Mercedes

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

187 cm

Gewicht

85 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Leonardo Julián Balerdi Rossa mee voetbalt bij Marseille, Argentina, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook