Leonardo José Flores Soto

Biografie

Leonardo José Flores Soto is een 27-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Leonardo José speelde was Atletico Nacional - Patriotas op 2022-09-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Leonardo José Flores Soto in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Leonardo José Flores Soto in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Leonardo José Flores Soto in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Leonardo José Flores Soto een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Leonardo José Flores Soto een assist heeft gegeven in de match.

Stats Leonardo José Flores Soto

Bekijk de matchen en statistieken van Leonardo José Flores Soto. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Leonardo José Flores Soto hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Leonardo José

Achternaam

Flores Soto

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1995-08-05

Geboorteland

Venezuela

Geboorteplaats

El Nula

Nationaliteit

Venezuela

Lengte

176 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Leonardo José Flores Soto mee voetbalt bij Patriotas, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook