Leonardo Javier Pais Corbo

Biografie

Leonardo Javier Pais Corbo is een 29-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Leonardo Javier speelde was Deportes Copiapo - O'Higgins op 2024-02-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Leonardo Javier Pais Corbo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Leonardo Javier Pais Corbo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Leonardo Javier Pais Corbo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Leonardo Javier Pais Corbo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Leonardo Javier Pais Corbo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Leonardo Javier Pais Corbo

Bekijk de matchen en statistieken van Leonardo Javier Pais Corbo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Leonardo Javier Pais Corbo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Leonardo Javier

Achternaam

Pais Corbo

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-07-07

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Minas

Afkomst

Uruguay

Lengte

182 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Leonardo Javier Pais Corbo mee voetbalt bij Wanderers, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook