Leonardo Adrián Villagra Enciso

Biografie

Leonardo Adrián Villagra Enciso is een 33-jarige voetballer uit Paraguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Leonardo Adrián speelde was Mushuc Runa SC - Delfin SC op 2023-09-16.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Leonardo Adrián Villagra Enciso in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Leonardo Adrián Villagra Enciso in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Leonardo Adrián Villagra Enciso in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Leonardo Adrián Villagra Enciso een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Leonardo Adrián Villagra Enciso een assist heeft gegeven in de match.

Stats Leonardo Adrián Villagra Enciso

Bekijk de matchen en statistieken van Leonardo Adrián Villagra Enciso. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Leonardo Adrián Villagra Enciso hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Leonardo Adrián

Achternaam

Villagra Enciso

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1990-09-02

Geboorteland

Paraguay

Geboorteplaats

Asunción

Afkomst

Paraguay

Lengte

181 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Leonardo Adrián Villagra Enciso mee voetbalt bij Mushuc Runa SC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook