Léo Seydoux

Biografie

Léo Seydoux is een 25-jarige voetballer uit Zwitserland die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Léo speelde was Beerschot - Lierse Kempenzonen op 2023-05-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Léo Seydoux in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Léo Seydoux in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Léo Seydoux in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Léo Seydoux een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Léo Seydoux een assist heeft gegeven in de match.

Stats Léo Seydoux

Bekijk de matchen en statistieken van Léo Seydoux. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Léo Seydoux hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Léo Seydoux

Het laatste nieuws gerelateerd aan Léo Seydoux. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Léo

Achternaam

Seydoux

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-03-16

Geboorteland

Zwitserland

Afkomst

Zwitserland

Lengte

174 cm

Gewicht

67 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Léo Seydoux mee voetbalt bij Beerschot, Switzerland U21, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook