Leandro Suhr Avondet

Biografie

Leandro Suhr Avondet is een 26-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Leandro speelde was Liverpool Montevideo - Boston River op 2023-11-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Leandro Suhr Avondet in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Leandro Suhr Avondet in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Leandro Suhr Avondet in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Leandro Suhr Avondet een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Leandro Suhr Avondet een assist heeft gegeven in de match.

Stats Leandro Suhr Avondet

Bekijk de matchen en statistieken van Leandro Suhr Avondet. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Leandro Suhr Avondet hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Leandro

Achternaam

Suhr Avondet

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-09-24

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Tarariras

Afkomst

Uruguay

Lengte

176 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Leandro Suhr Avondet mee voetbalt bij Boston River, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook