Leandro Gastón Méndez Varese

Biografie

Leandro Gastón Méndez Varese is een 20-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Leandro Gastón speelde was Penarol - Boston River op 2023-07-16.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Leandro Gastón Méndez Varese in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Leandro Gastón Méndez Varese in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Leandro Gastón Méndez Varese in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Leandro Gastón Méndez Varese een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Leandro Gastón Méndez Varese een assist heeft gegeven in de match.

Stats Leandro Gastón Méndez Varese

Bekijk de matchen en statistieken van Leandro Gastón Méndez Varese. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Leandro Gastón Méndez Varese hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Leandro Gastón

Achternaam

Méndez Varese

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

20 jaar

Geboortedatum

2003-03-06

Geboorteland

Uruguay

Afkomst

Uruguay

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Leandro Gastón Méndez Varese mee voetbalt bij Boston River, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook