Lasse Vigen Christensen

Biografie

Lasse Vigen Christensen is een 28-jarige voetballer uit Denemarken die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Lasse speelde was SV Zulte Waregem - KAS Eupen op 2022-11-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Lasse Vigen Christensen in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Lasse Vigen Christensen in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Lasse Vigen Christensen in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Lasse Vigen Christensen een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Lasse Vigen Christensen een assist heeft gegeven in de match.

Stats Lasse Vigen Christensen

Bekijk de matchen en statistieken van Lasse Vigen Christensen. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Lasse Vigen Christensen hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Lasse

Achternaam

Vigen Christensen

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-08-15

Geboorteland

Denemarken

Geboorteplaats

Esbjerg

Nationaliteit

Denemarken

Lengte

180 cm

Gewicht

80 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Lasse Vigen Christensen mee voetbalt bij SV Zulte Waregem, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook