Lander Olaetxea Ibaibarriaga

Biografie

Lander Olaetxea Ibaibarriaga is een 30-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Lander speelde was Amorebieta - Albacete op 2024-02-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Lander Olaetxea Ibaibarriaga in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Lander Olaetxea Ibaibarriaga in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Lander Olaetxea Ibaibarriaga in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Lander Olaetxea Ibaibarriaga een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Lander Olaetxea Ibaibarriaga een assist heeft gegeven in de match.

Stats Lander Olaetxea Ibaibarriaga

Bekijk de matchen en statistieken van Lander Olaetxea Ibaibarriaga. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Lander Olaetxea Ibaibarriaga hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Lander

Achternaam

Olaetxea Ibaibarriaga

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-04-12

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Abadiño

Afkomst

Spanje

Lengte

179 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Lander Olaetxea Ibaibarriaga mee voetbalt bij Albacete, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook