Lallianzuala Chhangte

Biografie

Lallianzuala Chhangte is een 26-jarige voetballer uit India die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Lallianzuala speelde was ATK Mohun Bagan - Mumbai City op 2024-05-04.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Lallianzuala Chhangte in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Lallianzuala Chhangte in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Lallianzuala Chhangte in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Lallianzuala Chhangte een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Lallianzuala Chhangte een assist heeft gegeven in de match.

Stats Lallianzuala Chhangte

Bekijk de matchen en statistieken van Lallianzuala Chhangte. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Lallianzuala Chhangte hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Lallianzuala

Achternaam

Chhangte

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-08-06

Geboorteland

India

Geboorteplaats

Mizoram

Afkomst

India

Lengte

167 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Lallianzuala Chhangte mee voetbalt bij Mumbai City, India, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook