Lalengmawia Lalengmawia

Biografie

Lalengmawia Lalengmawia is een 23-jarige voetballer uit India die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Lalengmawia speelde was ATK Mohun Bagan - Mumbai City op 2024-05-04.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Lalengmawia Lalengmawia in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Lalengmawia Lalengmawia in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Lalengmawia Lalengmawia in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Lalengmawia Lalengmawia een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Lalengmawia Lalengmawia een assist heeft gegeven in de match.

Stats Lalengmawia Lalengmawia

Bekijk de matchen en statistieken van Lalengmawia Lalengmawia. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Lalengmawia Lalengmawia hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Lalengmawia

Achternaam

Lalengmawia

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-10-17

Geboorteland

India

Afkomst

India

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Lalengmawia Lalengmawia mee voetbalt bij Mumbai City, India, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook