Kristoffer Zachariassen

Biografie

Kristoffer Zachariassen is een 28-jarige voetballer uit Noorwegen die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Kristoffer speelde was Ferencvarosi TC - Ujpest op 2022-04-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Kristoffer Zachariassen in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Kristoffer Zachariassen in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Kristoffer Zachariassen in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Kristoffer Zachariassen een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Kristoffer Zachariassen een assist heeft gegeven in de match.

Stats Kristoffer Zachariassen

Bekijk de matchen en statistieken van Kristoffer Zachariassen. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Kristoffer Zachariassen hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Kristoffer

Achternaam

Zachariassen

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-01-27

Geboorteland

Noorwegen

Geboorteplaats

Sotra

Nationaliteit

Noorwegen

Lengte

180 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Kristoffer Zachariassen mee voetbalt bij Ferencvarosi TC, Norway, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook