Kristoffer Knudsen Larsen

Biografie

Kristoffer Knudsen Larsen is een 30-jarige voetballer uit Noorwegen die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Kristoffer Knudsen speelde was Rosenborg - ODD Ballklubb op 2021-08-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Kristoffer Knudsen Larsen in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Kristoffer Knudsen Larsen in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Kristoffer Knudsen Larsen in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Kristoffer Knudsen Larsen een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Kristoffer Knudsen Larsen een assist heeft gegeven in de match.

Stats Kristoffer Knudsen Larsen

Bekijk de matchen en statistieken van Kristoffer Knudsen Larsen. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Kristoffer Knudsen Larsen hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Kristoffer Knudsen

Achternaam

Larsen

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1992-01-19

Geboorteland

Noorwegen

Geboorteplaats

Bergen

Nationaliteit

Noorwegen

Lengte

183 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Kristoffer Knudsen Larsen mee voetbalt bij ODD Ballklubb, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook