Konstantinos-Vassilios Lambropoulos

Biografie

Konstantinos-Vassilios Lambropoulos is een 31-jarige voetballer uit Griekenland die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Konstantinos-Vassilios speelde was VfL BOCHUM - Hertha Berlin op 2021-09-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Konstantinos-Vassilios Lambropoulos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Konstantinos-Vassilios Lambropoulos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Konstantinos-Vassilios Lambropoulos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Konstantinos-Vassilios Lambropoulos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Konstantinos-Vassilios Lambropoulos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Konstantinos-Vassilios Lambropoulos

Bekijk de matchen en statistieken van Konstantinos-Vassilios Lambropoulos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Konstantinos-Vassilios Lambropoulos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Konstantinos-Vassilios

Achternaam

Lambropoulos

Voetbalclub

Positie

Verdediger

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1990-03-31

Geboorteland

Griekenland

Geboorteplaats

Pyrgos

Nationaliteit

Griekenland

Lengte

185 cm

Gewicht

86 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Konstantinos-Vassilios Lambropoulos mee voetbalt bij VfL BOCHUM, Greece, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook