Konstantin Vassiljev

Biografie

Konstantin Vassiljev is een 39-jarige voetballer uit Estland die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Konstantin speelde was Flora Tallinn - Paide op 2024-02-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Konstantin Vassiljev in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Konstantin Vassiljev in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Konstantin Vassiljev in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Konstantin Vassiljev een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Konstantin Vassiljev een assist heeft gegeven in de match.

Stats Konstantin Vassiljev

Bekijk de matchen en statistieken van Konstantin Vassiljev. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Konstantin Vassiljev hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Konstantin

Achternaam

Vassiljev

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

39 jaar

Geboortedatum

1984-08-16

Geboorteland

Estland

Geboorteplaats

Tallinn

Afkomst

Estland

Lengte

175 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Konstantin Vassiljev mee voetbalt bij Flora Tallinn, Estonia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook