Konsham Chinglensana Singh

Biografie

Konsham Chinglensana Singh is een 27-jarige voetballer uit India die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Konsham Chinglensana speelde was Bengaluru - ATK Mohun Bagan op 2024-04-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Konsham Chinglensana Singh in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Konsham Chinglensana Singh in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Konsham Chinglensana Singh in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Konsham Chinglensana Singh een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Konsham Chinglensana Singh een assist heeft gegeven in de match.

Stats Konsham Chinglensana Singh

Bekijk de matchen en statistieken van Konsham Chinglensana Singh. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Konsham Chinglensana Singh hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Konsham Chinglensana

Achternaam

Singh

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-11-23

Geboorteland

India

Afkomst

India

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Konsham Chinglensana Singh mee voetbalt bij India, Hyderabad, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook