Konan Ignace Jocelyn N’dri

Biografie

Konan Ignace Jocelyn N’dri is een 23-jarige voetballer uit Ivoorkust die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Konan Ignace speelde was KV Kortrijk - OH Leuven op 2024-01-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Konan Ignace Jocelyn N’dri in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Konan Ignace Jocelyn N’dri in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Konan Ignace Jocelyn N’dri in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Konan Ignace Jocelyn N’dri een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Konan Ignace Jocelyn N’dri een assist heeft gegeven in de match.

Stats Konan Ignace Jocelyn N’dri

Bekijk de matchen en statistieken van Konan Ignace Jocelyn N’dri. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Konan Ignace Jocelyn N’dri hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Konan Ignace

Achternaam

Jocelyn N’dri

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-10-27

Geboorteland

Ivoorkust

Afkomst

Ivoorkust

Lengte

174 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Konan Ignace Jocelyn N’dri mee voetbalt bij OH Leuven, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook