Kléber Augusto Caetano Leite Filho

Biografie

Kléber Augusto Caetano Leite Filho is een 24-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Kléber Augusto speelde was Guayaquil City FC - Mushuc Runa SC op 2022-09-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Kléber Augusto Caetano Leite Filho in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Kléber Augusto Caetano Leite Filho in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Kléber Augusto Caetano Leite Filho in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Kléber Augusto Caetano Leite Filho een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Kléber Augusto Caetano Leite Filho een assist heeft gegeven in de match.

Stats Kléber Augusto Caetano Leite Filho

Bekijk de matchen en statistieken van Kléber Augusto Caetano Leite Filho. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Kléber Augusto Caetano Leite Filho hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Kléber Augusto

Achternaam

Caetano Leite Filho

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1998-08-02

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Rio de Janeiro

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

164 cm

Gewicht

61 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Kléber Augusto Caetano Leite Filho mee voetbalt bij Guayaquil City FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook