Klæmint Andrasson Olsen

Biografie

Klæmint Andrasson Olsen is een 33-jarige voetballer uit die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Klæmint speelde was KAA Gent - Breidablik op 2023-10-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Klæmint Andrasson Olsen in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Klæmint Andrasson Olsen in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Klæmint Andrasson Olsen in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Klæmint Andrasson Olsen een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Klæmint Andrasson Olsen een assist heeft gegeven in de match.

Stats Klæmint Andrasson Olsen

Bekijk de matchen en statistieken van Klæmint Andrasson Olsen. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Klæmint Andrasson Olsen hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Klæmint

Achternaam

Andrasson Olsen

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1990-07-17

Geboorteplaats

Runavík

Lengte

185 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Klæmint Andrasson Olsen mee voetbalt bij Faroe Islands, Breidablik, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook