Kieran Othman Félix

Biografie

Kieran Othman Félix is een 32-jarige voetballer uit Frankrijk die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Kieran Othman speelde was Francs Borains - Olympic Charleroi op 2021-11-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Kieran Othman Félix in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Kieran Othman Félix in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Kieran Othman Félix in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Kieran Othman Félix een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Kieran Othman Félix een assist heeft gegeven in de match.

Stats Kieran Othman Félix

Bekijk de matchen en statistieken van Kieran Othman Félix. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Kieran Othman Félix hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Kieran Othman

Achternaam

Félix

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1990-08-09

Geboorteland

Frankrijk

Nationaliteit

Frankrijk

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Kieran Othman Félix mee voetbalt bij Olympic Charleroi, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook