Kévin Vandendriessche

Biografie

Kévin Vandendriessche is een 33-jarige voetballer uit Frankrijk die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Kévin speelde was KV Kortrijk - Cercle Brugge op 2022-10-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Kévin Vandendriessche in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Kévin Vandendriessche in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Kévin Vandendriessche in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Kévin Vandendriessche een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Kévin Vandendriessche een assist heeft gegeven in de match.

Stats Kévin Vandendriessche

Bekijk de matchen en statistieken van Kévin Vandendriessche. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Kévin Vandendriessche hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Kévin

Achternaam

Vandendriessche

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1989-08-07

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Lesquin

Nationaliteit

Frankrijk

Lengte

183 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Kévin Vandendriessche mee voetbalt bij KV Kortrijk, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook