Kevin Mathías Fernández Argüello

Biografie

Kevin Mathías Fernández Argüello is een 24-jarige voetballer uit Paraguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Kevin Mathías speelde was Real Esppor Club - General Caballero op 2022-05-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Kevin Mathías Fernández Argüello in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Kevin Mathías Fernández Argüello in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Kevin Mathías Fernández Argüello in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Kevin Mathías Fernández Argüello een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Kevin Mathías Fernández Argüello een assist heeft gegeven in de match.

Stats Kevin Mathías Fernández Argüello

Bekijk de matchen en statistieken van Kevin Mathías Fernández Argüello. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Kevin Mathías Fernández Argüello hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Kevin Mathías

Achternaam

Fernández Argüello

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-01-01

Geboorteland

Paraguay

Geboorteplaats

Capiatá

Nationaliteit

Paraguay

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Kevin Mathías Fernández Argüello mee voetbalt bij General Caballero, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook