Kévin Gnonher Boli

Biografie

Kévin Gnonher Boli is een 31-jarige voetballer uit Frankrijk die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Kévin Gnonher speelde was CS Universitatea Craiova - FC Botosani op 2022-08-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Kévin Gnonher Boli in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Kévin Gnonher Boli in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Kévin Gnonher Boli in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Kévin Gnonher Boli een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Kévin Gnonher Boli een assist heeft gegeven in de match.

Stats Kévin Gnonher Boli

Bekijk de matchen en statistieken van Kévin Gnonher Boli. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Kévin Gnonher Boli hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Kévin Gnonher

Achternaam

Boli

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1991-06-21

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Lens

Nationaliteit

Frankrijk

Lengte

183 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Kévin Gnonher Boli mee voetbalt bij FC Botosani, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook