Kemar Roofe

Biografie

Kemar Roofe is een 30-jarige voetballer uit Engeland die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Kemar speelde was Rangers - SC Braga op 2022-04-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Kemar Roofe in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Kemar Roofe in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Kemar Roofe in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Kemar Roofe een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Kemar Roofe een assist heeft gegeven in de match.

Stats Kemar Roofe

Bekijk de matchen en statistieken van Kemar Roofe. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Kemar Roofe hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Kemar Roofe

Het laatste nieuws gerelateerd aan Kemar Roofe. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Kemar

Achternaam

Roofe

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-01-06

Geboorteland

Engeland

Geboorteplaats

Walsall

Nationaliteit

Engeland

Lengte

178 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Kemar Roofe mee voetbalt bij Rangers, Jamaica, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook