Kaveh Rezaei

Biografie

Kaveh Rezaei is een 30-jarige voetballer uit Iran die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Kaveh speelde was Tractor Sazi - Gol Gohar op 2023-01-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Kaveh Rezaei in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Kaveh Rezaei in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Kaveh Rezaei in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Kaveh Rezaei een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Kaveh Rezaei een assist heeft gegeven in de match.

Stats Kaveh Rezaei

Bekijk de matchen en statistieken van Kaveh Rezaei. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Kaveh Rezaei hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Kaveh Rezaei

Het laatste nieuws gerelateerd aan Kaveh Rezaei. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Kaveh

Achternaam

Rezaei

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1992-04-05

Geboorteland

Iran

Geboorteplaats

Eslamabad-e Gharb

Nationaliteit

Iran

Lengte

185 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Kaveh Rezaei mee voetbalt bij OH Leuven, Iran, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook