Kaio Jorge Pinto Ramos

Biografie

Kaio Jorge Pinto Ramos is een 22-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Kaio Jorge speelde was Frosinone - AS Roma op 2024-02-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Kaio Jorge Pinto Ramos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Kaio Jorge Pinto Ramos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Kaio Jorge Pinto Ramos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Kaio Jorge Pinto Ramos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Kaio Jorge Pinto Ramos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Kaio Jorge Pinto Ramos

Bekijk de matchen en statistieken van Kaio Jorge Pinto Ramos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Kaio Jorge Pinto Ramos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Kaio Jorge Pinto Ramos

Het laatste nieuws gerelateerd aan Kaio Jorge Pinto Ramos. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Kaio Jorge

Achternaam

Pinto Ramos

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2002-01-24

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Olinda

Afkomst

Brazilië

Lengte

176 cm

Gewicht

64 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Kaio Jorge Pinto Ramos mee voetbalt bij Frosinone, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook