Kaiky Fernandes Melo

Biografie

Kaiky Fernandes Melo is een 20-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Kaiky speelde was Amorebieta - Albacete op 2024-02-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Kaiky Fernandes Melo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Kaiky Fernandes Melo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Kaiky Fernandes Melo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Kaiky Fernandes Melo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Kaiky Fernandes Melo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Kaiky Fernandes Melo

Bekijk de matchen en statistieken van Kaiky Fernandes Melo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Kaiky Fernandes Melo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Kaiky

Achternaam

Fernandes Melo

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

20 jaar

Geboortedatum

2004-01-12

Geboorteland

Brazilië

Afkomst

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Kaiky Fernandes Melo mee voetbalt bij Almeria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook