Kaiansu Kei Kamara

Biografie

Kaiansu Kei Kamara is een 39-jarige voetballer uit Sierra Leone die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Kaiansu Kei speelde was Los Angeles FC - Columbus Crew op 2024-07-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Kaiansu Kei Kamara in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Kaiansu Kei Kamara in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Kaiansu Kei Kamara in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Kaiansu Kei Kamara een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Kaiansu Kei Kamara een assist heeft gegeven in de match.

Stats Kaiansu Kei Kamara

Bekijk de matchen en statistieken van Kaiansu Kei Kamara. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Kaiansu Kei Kamara hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Kaiansu Kei

Achternaam

Kamara

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

39 jaar

Geboortedatum

1984-09-01

Geboorteland

Sierra Leone

Geboorteplaats

Kenema

Afkomst

Sierra Leone

Lengte

191 cm

Gewicht

86 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Kaiansu Kei Kamara mee voetbalt bij Chicago Fire, Sierra Leone, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook