Júnior Wakalibille Lago

Biografie

Júnior Wakalibille Lago is een 32-jarige voetballer uit Ivoorkust die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Júnior Wakalibille speelde was Mirandes - Racing Santander op 2023-12-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Júnior Wakalibille Lago in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Júnior Wakalibille Lago in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Júnior Wakalibille Lago in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Júnior Wakalibille Lago een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Júnior Wakalibille Lago een assist heeft gegeven in de match.

Stats Júnior Wakalibille Lago

Bekijk de matchen en statistieken van Júnior Wakalibille Lago. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Júnior Wakalibille Lago hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Júnior Wakalibille

Achternaam

Lago

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1990-12-31

Geboorteland

Ivoorkust

Geboorteplaats

Yamoussoukro

Afkomst

Ivoorkust

Lengte

180 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Júnior Wakalibille Lago mee voetbalt bij Ivory Coast, Racing Santander, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook