Junior Olaitan Ishola

Biografie

Junior Olaitan Ishola is een 21-jarige voetballer uit Benin die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Junior speelde was Lesotho - Benin op 2023-11-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Junior Olaitan Ishola in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Junior Olaitan Ishola in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Junior Olaitan Ishola in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Junior Olaitan Ishola een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Junior Olaitan Ishola een assist heeft gegeven in de match.

Stats Junior Olaitan Ishola

Bekijk de matchen en statistieken van Junior Olaitan Ishola. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Junior Olaitan Ishola hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Junior

Achternaam

Olaitan Ishola

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2002-05-09

Geboorteland

Benin

Afkomst

Benin

Lengte

174 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Junior Olaitan Ishola mee voetbalt bij Estac Troyes, Benin, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook