Julio César Villalba Gaona

Biografie

Julio César Villalba Gaona is een 24-jarige voetballer uit Paraguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Julio César speelde was Orense SC - Guayaquil City FC op 2022-05-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Julio César Villalba Gaona in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Julio César Villalba Gaona in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Julio César Villalba Gaona in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Julio César Villalba Gaona een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Julio César Villalba Gaona een assist heeft gegeven in de match.

Stats Julio César Villalba Gaona

Bekijk de matchen en statistieken van Julio César Villalba Gaona. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Julio César Villalba Gaona hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Julio César

Achternaam

Villalba Gaona

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1998-09-17

Geboorteland

Paraguay

Geboorteplaats

Ciudad del Este

Nationaliteit

Paraguay

Lengte

174 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Julio César Villalba Gaona mee voetbalt bij Guayaquil City FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook