Julio César Landauri Ventura

Biografie

Julio César Landauri Ventura is een 36-jarige voetballer uit Peru die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Julio César speelde was Deportivo Binacional - Carlos Stein op 2022-07-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Julio César Landauri Ventura in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Julio César Landauri Ventura in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Julio César Landauri Ventura in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Julio César Landauri Ventura een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Julio César Landauri Ventura een assist heeft gegeven in de match.

Stats Julio César Landauri Ventura

Bekijk de matchen en statistieken van Julio César Landauri Ventura. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Julio César Landauri Ventura hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Julio César

Achternaam

Landauri Ventura

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1986-04-17

Geboorteland

Peru

Geboorteplaats

Callao

Nationaliteit

Peru

Lengte

172 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Julio César Landauri Ventura mee voetbalt bij Carlos Stein, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook