Julian Dean Rijkhoff

Biografie

Julian Dean Rijkhoff is een 19-jarige voetballer uit Nederland die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Julian Dean speelde was Jong Ajax - Telstar op 2024-02-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Julian Dean Rijkhoff in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Julian Dean Rijkhoff in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Julian Dean Rijkhoff in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Julian Dean Rijkhoff een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Julian Dean Rijkhoff een assist heeft gegeven in de match.

Stats Julian Dean Rijkhoff

Bekijk de matchen en statistieken van Julian Dean Rijkhoff. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Julian Dean Rijkhoff hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Julian Dean

Achternaam

Rijkhoff

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

19 jaar

Geboortedatum

2005-01-25

Geboorteland

Nederland

Afkomst

Nederland

Lengte

183 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Julian Dean Rijkhoff mee voetbalt bij Borussia Dortmund II, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook