Julián Camilo Millán Díaz

Biografie

Julián Camilo Millán Díaz is een 24-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Julián Camilo speelde was Deportivo Pasto - Cortulua op 2022-09-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Julián Camilo Millán Díaz in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Julián Camilo Millán Díaz in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Julián Camilo Millán Díaz in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Julián Camilo Millán Díaz een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Julián Camilo Millán Díaz een assist heeft gegeven in de match.

Stats Julián Camilo Millán Díaz

Bekijk de matchen en statistieken van Julián Camilo Millán Díaz. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Julián Camilo Millán Díaz hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Julián Camilo

Achternaam

Millán Díaz

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1998-03-27

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Bugalagrande

Nationaliteit

Colombia

Lengte

183 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Julián Camilo Millán Díaz mee voetbalt bij Cortulua, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook