Julián Antonio Chicco

Biografie

Julián Antonio Chicco is een 26-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Julián Antonio speelde was Leganes - Sporting Gijon op 2024-05-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Julián Antonio Chicco in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Julián Antonio Chicco in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Julián Antonio Chicco in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Julián Antonio Chicco een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Julián Antonio Chicco een assist heeft gegeven in de match.

Stats Julián Antonio Chicco

Bekijk de matchen en statistieken van Julián Antonio Chicco. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Julián Antonio Chicco hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Julián Antonio

Achternaam

Chicco

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1998-01-13

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Brinkmann

Afkomst

Argentinië

Lengte

181 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Julián Antonio Chicco mee voetbalt bij Leganes, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook